Tamamlanmış Projeler // Dream Life Konutları

Dream Life Konutları | Demkay Yapı | İstanbul

Dream Life Konutları

Teknik Özellikler
İnşaat:

DREAM LİFE Projesinin hesaplamaları ülkemizde yürürlükte olan Türk standartları ve 2007 deprem yönetmeliğine uygun olarak yapılmıştır. Zemin etütleri, arazinin zemin emniyet kat sayısı çıkartılmış olup deprem açısından güvenli bir yapı sistemi olan RADYE temel ve perde duvar sistemi seçilmiştir. Betonarme taşıyıcı sistemin beton kalitesi ortalama standartların üzerinde olan C30 olup,her aşamada laboratuar konrolünden geçirilmektedir. Beton çeliği sınıfı ST III kullanılmaktadır. Katlar arası ısı yalıtımı yapılmaktadır.Dış cephe ısı izolasyonlu cephe kullanılacaktır. Pencere doğramalarında pimapen marka kullanılacak,camlar ısı cam olacaktır.Dıştarafa kullanılacak camlara temper uygulanacak ve camlar ithal olacaktır.

Elektrik:
Elektrik tesisatında kullanılacak tüm malzemeler TSE ve CE standartlarında olacaktır. Merkezi jeneratör üniteleri ile yedek enerji sağlanacaktır.Sistem elektrik kesintisi olduğunda otomatik olarak devreye girecektir.Çok amaçlı kullanıma yönelik legrand marka veya muadili priz ve anahtarlar kullanılacaktır.Dairelerde kaçak akım rölesi ile yüksek akım rölesi olacaktır.Binaları yıldırım tehdidinden koruyacak paratoner sistemi kurulacaktır.

Genel Özellikler


Yangın:
Yangın alarm sistemi mevcut olup,güvenlik merkezi ile bağlantılı olacaktır. Yangın yönetmeliğine uygun olarak her daire odalarında,ortak kullanım alanlarında yangın söndürme sistemi, duman ve ısı dedektörleri mevcut olacaktır.

Tesisast-Isıtma:
Daireler bireysel hermetik kombi ile ısıtılacaktır.
Tesisatta Pe-x kılıflı boru kullanılacaktır.
Isıtma ünitesinde panel radyatör kullanılacaktır. 
Ortak su deposu ve hidrofor bulunacaktır.

Asansör:
Binalarda schindler, kone, otis veya muadili tam otamatik asansör kullanılacaktır.

Dış Mekanlar:
Konseptin bir parçası olarak değerlendirilen bahçe ve teraslarda tropikal bir peyzaj ve tasarım uygulanacaktır. Süs havuzu , kamelyalar , çoçuk oyun alanı ve yürüyüş alanları konseptin bir parçasıdır.

Dış Mekanlar:
Konseptin bir parçası olarak değerlendirilen bahçe ve teraslarda tropikal bir peyzaj ve tasarım uygulanacaktır. Süs havuzu , kamelyalar , çoçuk oyun alanı ve yürüyüş alanları konseptin bir parçasıdır.

İç Mekanlar:
Kapılar:
Daire kapıları,doğal ahşap kaplamalı,natural cilalı,çelik gövdeli birinci sınıf çelik kapı. İç kapılar,doğal ahşap teak kaplamalı ve natural cilalı.

Duvarlar:
Antre ve koridor duvarları saten alçı üzerine su bazlı boya. Odalar saten alçı üzerine su bazlı boya. Banyo ve tuvaletler duvarları toprak veya Çanakkale seramikle kaplanacaktır. Mutfaklar, tezgah arası birinci sınıf seramikle kaplanacaktır. Diğer duvarlar saten alçı üzerine su bazlı boya yapılacaktır.

Tavanlar:
Antre ve koridorlar, alçı asma tavan üzeri su bazlı boya ve spotlu ışıklandırma yapılacaktır. Banyo, dekoratif alçı asma tavan üzeri su bazlı boya. Odalar saten alçı üzerine su bazlı boya. Mutfak saten alçı üzerine su bazlı boya.

Döşemeler:
Giriş holü ve koridorlar toprak veya Çanakkale seramikle kaplanacaktır. Mutfak banyo ve tuvaletler toprak veya Çanakkale seramik ile kaplanacaktır. Odalar salonlar ve yatak odaları 1. Sınıf ithal laminat parke ile kaplanacaktır.

Banyolar:
Banyo dolabı özel imalat olacaktır. Armatürler E.C.A., Artema muadili olacaktır. Vitrifiye toprak veya roca kale marka veya muadili olacaktır.

Mutfaklar:
Mutfak dolapları özel imalat , tezgahları granit olacaktır.
Evye inox ve 1,5 gözlü olacaktır.
Davlumbaz inox olacaktır.
Armatürler E.C.A., Artema veya muadili olacaktır.

  • Güvenlik ile görüntülü interkom sistemi.
  • Üç telefon hattı ve internet bağlantısı.
  • Merkezi dijital uydu yayını ve kablo tv.
  • Yangın,doğalgaz ve kapı hırsız alarm sistemi.
  • Salonlara split klima tesisatı konulacaktır.
Çatı Dubleks
Normal
Ters Dubleks

 

KONUM

Şerifali, Ümraniye

PROJEYİ PAYLAŞ